Tarinamme

Campingaz – Se paras kaasugrilli

Yksinkertaiset ajatukset ovat kipinä suurille ideoille.

Campingazin intohimo ulkoiluun ja ruokaan on kestänyt yli 60 vuotta. Monta sukupolvea ylittänyt työ näkyy yrityksen ratkaisujen luovuudessa ja halussa kehittyä jatkuvasti. Campingazin tavoitteena on taata mukavampi elämä sekä nautinnollisemmat ruokailuhetket kaikille ulkoilun ja ruokailun ystäville. Käänteentekevillä mutta yksinkertaisilla ratkaisuilla, jotka toimivat kerta toisensa jälkeen. Joka vuosikymmen edellistä edistyneemmillä ratkaisuilla ja innovaatioilla.

Tarina alkaa yksinkertaisuudesta sekä rakkaudesta ulkoiluun. Ja ruokaan.

Vuonna 1949 eräs nuori mies suuntasi ulos retkeilemään yhdessä perheensä kanssa. Hän kuitenkin turhautui ulkona kokkaamisen vaivalloisuuteen tarjolla olevilla tuotteilla.

Siksi hän päätti tehdä asialle jotain.

Nuori mies kehitti itse ulkona tapahtuvaan ruoanlaittoon tarkoitetut kaasupullot ensimmäisten joukossa maailmassa. Kehitystyön tuloksena syntynyt uudelleen täytettävä sylinteri oli vallankumouksellinen. Tiivis, kätevä, taloudellinen ja helppokäyttöinen.

Loppu on historiaa.

Ei ole ihme, että Campingaziin ovatkin luottaneet ulkoilijat – mukavuudenhaluisista oleskelijoista aina extreme-urheilijoihin asti.

Vaikka tekniikka kehittyy, ei Campingazin intohimo ulkoiluun, yhdessäoloon ja ruokaan ole muuttunut. Tämä näkyy erityisesti kaasugrillien ja grillaamiseen liittyvien lisäosien suunnittelussa ja tarjonnassa.

Campingazin kaasugrillit ovat helppokäyttöisiä ja innostavia. Yksinkertaisia, mutta älykkäitä ratkaisuja, jotka perustuvat laajaan, vuosikymmenten kokemukseen.

Laadukas ruokailukokemus ei saa olla vain harvojen herkkua. Se kuuluu meille kaikille.

Ei savua, ei hikeä.

Campingazin kaasugrillit tekevät ulkoilusta ja yhdessäolosta yksinkertaisesti mukavaa. Tarjontamme kattaa kaiken, mitä helppo grillaaminen vaatii. Sähköinen sytytin, laajat paistopinta-alat, helppo rasvan keräys, lämmityshyllyt ja minimaalinen tarve ylläpidolle.

Campingazin kaasugrillien Culinary Modular -tekniikka mahdollistaa paistopintojen joustavan vaihtelun. Se antaa sinulle vapaat kädet mitä erilaisimpien annosten valmistamiseen. Pihvistä paellaan ja wokista pitsaan.

Ennen kaikkea Campingazin kaasugrillit ne tarjoavat huipputason grillauskokemuksen hyvin maltillisilla hinnoilla.
Kaasugrilleinä Campingazin tuotteet eivät ole markkinoiden kalleimpia.

Mutta ne ovat parhaita – yksinkertaisesti.